Apartman 2

APARTMAN JE TRENUTNO U FAZI PRIPREME.

Naš drugi stan u Beogradu se nalazi na samo desetak minuta peške od centra grada, u ulici Bulevar Despota Stefana broj 108. Apartman se nalazi na šestom spratu zgrade koja ima dva velika lifta, što je veoma zgodno ako dolazite sa puno kofera.

Izuzetno prostran stan od 70m2, može istovremeno da primi jednog ili više gostiju. Apartman ima dve odvojene spavaće sobe, dnevni boravak sa kuhinjom i veliko kupatilo. Francuski prozori gledaju na samu ulicu, a zbog pomenute spratnosti zvukovi sa ulice se gotovo i ne čuju. Apartman je veoma moderan, sa odličnim skladom boja u prostoru i svakako će biti Vaš pravi izbor za boravak u Beogradu.

Takođe, na samo nekoliko minuta od nas nalazi se i dvorana Aleksandar Nikolić koja redovno pravi velike sportske manifestacije. Ukoliko volite prirodu i zelenilo, Botanička bašta je udaljena na samo par minuta od našeg apartmana. Velika taksi stanica se nalazi prekoputa naše zgrade, dok se na samom ulazu u zgradu nalaze pekara, poslastičarnica, banka i hipermarket u kojima možete kupiti sve što Vam treba.

 

Call Now Button