Apartman 3

APARTMAN SE TRENUTNO PROJEKTUJE.

Možemo slobodno reći da se ovaj stan nalazi u samom srcu Beograda, i to baš kod boemske četvrti “Skadarlija”. Lokacija apartmana je idealna za goste koji ne vole duge šetnje, već žele da su im sve glavne atrakcije grada na samom dohvatu ruke.

Ovaj prelepi apartman u Skadarliji poseduje dnevnu i spavaću sobu sa kupatilom, kuhinju i malu baštu koja predstavlja jednu pravu oazu mira i tišine. Idealan je sve one koji žele da posle razgledanja odmore na pravi način. Ovaj izuzetno moderan apartman je adaptiran tako da imate u njemu puno prostora za sve Vaše aktivnosti.

Zgrada je obezbeđena video nadzorom, a na samo nekoliko metara od nas imate na raspolaganju veliki gradski parking, gde možete ostaviti Vaš automobil. Ukoliko želite da obiđete neke druge delove Beograda, na samo nekoliko metara od apartmana nalazi se i taksi stanica.

Restorani, kafići, poslastičarnice ili noćni klubovi, samo su na nekoliko minuta od Vas. Rezervišite ovaj moderan apartman u Skadarliji na vreme i doživite nezaboravne trenutke u Beogradu.

Call Now Button